top of page

Hvilke fordele får du ved at bruge freelancer?

Der er mange fordele ved at benytte sig af ekstern hjælp i perioder eller til specielle projekter - nogle af dem er: 

* Spar penge: 

Du slipper for at have faste udgifter til løn, pension, feriepenge, kontorplads med udstyr og andre personalegoder til en fastansat medarbejder.
Jeg arbejder både med fast pris på en opgave eller med pågået tid til en absolut fair timepris. Det er op til dig!

* Ny tilgang - nye øjne

Jeg stiller nye spørgsmål og ser muligheder, som du måske ikke selv kan få øje på. Samtidig kan jeg hente inputs fra de allerbedste indenfor deres felt. 

* Et solidt og seriøst netværk

Mange års erfaring har givet mig et stærkt netværk af specialister og eksperter indenfor helt specifikke områder, og dem trækker jeg på til dine opgaver, så du er sikret det allerbedste. 

* Mere tid: 

Ved at overlade dine marketingopgaver til mig, får du frigjort kostbar tid, som du kan bruge på dine kunder og din virksomhed. Du bestemmer selv involveringsgraden. 
 

* Fuld fleksibilitet: 

Du bestemmer selv, hvor mange timer du har behov for fra opgave til opgave. Det kan være et fast antal timer om ugen i en periode eller det kan være aftalt antal timer til en opgave. 

* Fra kaffemøde til færdigt arbejde: 

Jeg står for hele processen i samråd med dig - du har fuld fleksibilitet til at vælge opgaver til og fra gennem processen. Vi aftaler en køreplan fra starten - men verden er dynamisk, så vi tilpasser gerne undervejs, så du hele tiden får bedst mulige løsning. 

Er du interesseret i at høre mere? 

 

Så ring til mig på 22681851 eller send mig en mail på charlotte.gt@live.dk og lad os tage en uforpligtende dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

bottom of page